Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Γενεύη, Αλέξανδρος Γεννηματάς.
«Η κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνις Nana Mouskouri επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο για να εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου! Κουβεντιάσαμε για τη μουσική, για την Ελλάδα και βεβαίως για το πόσο εύκολο είναι πλέον να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα από όπου και αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε Νανά για την εμπιστοσύνη» έγραψε ο κ. Γεννηματάς.
«Συναφώς, σας υπενθυμίζουμε ότι το Γενικό Προξενείο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, ειδικά για να εξυπηρετήσει όσους Έλληνες πολίτες χρειάζονται συνδρομή για να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου» πρόσθεσε στην ανάρτησή του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.