Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις έμβρυο που κυοφορούσε.
Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν 5 ώρες. Ο σύντροφος της νεαρής κοπέλας που απέβαλε με τη βία όπως η ίδια ισχυρίζεται, αρνείται τα πάντα, λέγοντας πως η 19χρονη πήρε μόνη της τα χάπια.
«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;» είπε η 19χρονη μιλώντας στο Mega.
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf4etv8ecq1)
Σχετικά με τη γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη ανέφερε: «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόσθεσε προς κανέναν».
«Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί» πρόσθεσε η ίδια.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.