Παρίστανε τον διώκτη των ναρκωτικών και διακινούσε κοκαΐνη

Παρίστανε τον διώκτη των ναρκωτικών και διακινούσε κοκαΐνη

Ο 60χρονος είχε στην κατοχή του αμφίβολης γνησιότητας δελτίο μέλους διεθνούς αστυνομικού συμβουλίου για την καταπολέμηση των... ναρκωτικών

Xalkidiki-kokaini-kannabi
Δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει τη σύλληψη ενός 60χρονου που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη, η «βιτρίνα» με το πλαστικοποιημένο δελτίο μέλους διεθνούς αστυνομικού συμβουλίου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των... ναρκωτικών, που βρέθηκε στην κατοχή του όταν συνελήφθη!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου από την Χαλκιδική, που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά μαζί με έναν 60χρονο συνεργό του, εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον 60χρονο σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού στην Θεσσαλονίκη, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του δέκα «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,3 γραμμαρίων, έτοιμα για διακίνηση.

Ακολούθησαν έρευνες στο νοικιασμένο σπίτι όπου διέμενε και σε μια αποθήκη δίπλα σε αυτό, όπου βρέθηκαν κρυμμένες άλλες 26 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 206,5 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 560 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και ο 63χρονος.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 750 ευρώ, το αμφίβολης γνησιότητας δελτίο που επέδειξε ο 60χρονος, ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν και δυο κινητά τηλέφωνα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.





Ειδήσεις σήμερα:

Με μαχαιριές στην κοιλιά σκότωσε ο 80χρονος τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη - Τους εντόπισε ο ανιψιός τους

Τραγωδία στην Πάτρα - Νεκροί σε τροχαίο δύο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

«Όπως έστρωσε ο Τσίπρας, ας κοιμηθεί», λένε κυβερνητικά στελέχη για τη θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης