Γλυφάδα: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο - Τον αποχαιρέτησαν με ένα χειροκρότημα

Γλυφάδα: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο - Τον αποχαιρέτησαν με ένα χειροκρότημα

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τέλειος οικογενειάρχης, αλληλέγγυος και καλοσυνάτος» - Στεφάνι στη μνήμη του αδικοχαμένου ναυτικού κατέθεσε και η οικογένεια Καρνέση

kideia-kapetanios-4
Το τελευταίο αντίο στον πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη,, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στην ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, είπαν το πρωί της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, ενώ η
 ταφή πραγματοποιήθηκε στο Β' Νεκροταφειο Αθηνών σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του αδικοχαμένου καπετάνιου η οποία την ώρα που τον αποχαιρετούσε με δάκρυα στα μάτια εξήρε το ήθος και το χαρακτήρα του 74χρονου ο οποίος θυσιάστηκε για να σώσει τους εργοδότες του.

«Τι να πω εγώ; Να μιλήσω εγώ για αυτόν; Δεν είμαι άξια. Ήταν τέτοιος άνθρωπος, θυσιάστηκε. Ήταν Άγιος άνθρωπος, Αγιος», είπε με λυγμούς η χήρα του θύματος.

Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στη Γλυφάδα (6)


«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τέλειος οικογενειάρχης, αλληλέγγυος και καλοσυνάτος και το τέλος του ήταν τραγικό», ανέφερε συγγενής του άτυχου καπετάνιου. 

Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στη Γλυφάδα (1)
Κλείσιμο


Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στη Γλυφάδα (2)

«Δεν χωρά θλίψη πάρα μόνο ένα χειροκρότημα», ήταν η αποχαιρετιστήρια ευχή του παπά με το που ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, και έτσι όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκκλησία τον αποχαιρέτησαν με ένα χειροκρότημα.

Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στη Γλυφάδα (7)

kideia-kapetanios-3
kideia-kapetanios-4
kideia-kapetanios-6
kideia-kapetanios-2

Στην εκκλησία, στεφάνι στη μνήμη του αδικοχαμένου ναυτικού έχει καταθέσει η οικογένεια Καρνέση, η οποία θρηνεί την απώλεια της Μαρίας Καρνέση που έπεσε θύμα της μανίας του 76χρονου μακελάρη, αλλά και πρώην συνεργάτες του 74χρονου από την European Product Carriers.

kideia-kapetanios-5
kideia-kapetanios-1



Η κόρη του μετά το τραγικό συμβάν δήλωσε ότι ο πατέρας της προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους.

«Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. Ξέρω μόνο ότι ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ ο πατέρας μου) Πήγε να τον αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε άσχημη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά πριν τρεις μέρες.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης