Επίθεση από Ρομά δέχτηκε ένας αστυνομικός στο Μενίδι το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) λίγο μετά τις 13.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός -που ήταν εκτός υπηρεσίας- περίμενε το παιδί του έξω από το 5ο Γυμνάσιο όταν περίπου 5 Ρομά κατέβηκαν από ΙΧ, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.
Δείτε βίντεο από την επίθεση:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz4r2reoveyh)
Ο 49χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται τραυματισμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το Star, ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού φέρεται να έγινε μετά την καταγγελία μιας μαθήτριας, πως ο γιος του μαζί με ένα ακόμα άτομο την παρενόχλησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο.
Από την πλευρά της, όπως είπε η μητέρα του αγοριού, ο γιος της αρνείται τα πάντα και πως δεν έχει πλησιάσει ποτέ το συγκεκριμένο κορίτσι.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.