Βόλος: 26χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν με ένταλμα μέσα στο τμήμα

Βόλος: 26χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν με ένταλμα μέσα στο τμήμα

Ο δράστης είχε πάει να δώσει παρών στο τμήμα και τον ενημέρωσαν ότι εκκρεμεί ένταλμα εις βάρος του

asfaleia-bolou
Πήγε να δώσει το παρών στην Ασφάλεια Βόλου ένας 26χρονος Έλληνας, όπως έκανε κάθε μήνα βάσει περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί, αλλά μόλις άκουσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια του!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο δράστης ενημερώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα από τον ανακριτή Βόλου με κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατ’ εξακολούθηση και από κοινού. Αμέσως, έσπρωξε βίαια τον αξιωματικό υπηρεσίας και αποπειράθηκε να το σκάσει από το αστυνομικό μέγαρο.

Όμως, ακινητοποιήθηκε από άλλους αστυνομικούς και συνελήφθη, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που διέταξε την κράτησή του εν όψει και της απολογίας του για τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συλλήψεις φυγόποινων

Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για διακεκριμένες κλοπές και η υπόθεση είχε κριθεί τελεσίδικα. Ο φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κόρινθο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου.

Κλείσιμο
Στην Τρίπολη, συνελήφθη αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή. Οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν και μια 50χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για κλοπή και παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Κι οι δυο φυγόποινοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.


Ειδήσεις σήμερα:


Ο Hayate είχε κάνει επιχείρηση την live κακοποίηση ΑμεΑ στο YouTube - Είχε χιλιάδες followers


Αποκαλυπτήρια σήμερα του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Στη Βουλή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου


Ο Βαρουφάκης άνοιξε πόλεμο στο TikTok με... βίντεο στο TikTok: Εσύ θα είσαι ο κολίγος, λέει - Κάηκες αδερφέ, του γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης