Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται: Το vip lounge, το cigar room και το μπαρ με τα premium ποτά

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται: Το vip lounge, το cigar room και το μπαρ με τα premium ποτά

Όλες οι αλλαγές στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που οραματίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να γίνει το ΟΑΚΑ «το καλύτερο experience παγκοσμίως» - Δείτε φωτογραφίες

oaka___3_
Ένα story που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram έβαλε “φωτιά” στο πράσινο μπασκετικό κοινό μιας και αποκάλυπτε μέρος των μεγάλων αλλαγών που πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Ήδη από τον Μάιο του 2023 όταν ολοκληρώθηκε η συμφωνία παραχώρησης των εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια, ο κ. Γιαννακόπουλος είχε εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες του πως θα πρέπει το νέο ΟΑΚΑ να ανταποκρίνεται στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούλιο είχε αναφέρει ότι “θέλω μια γιορτή. Όταν τους μάζεψα όλους στην εταιρεία, τους είπα ότι θέλω το καλύτερο experience παγκοσμίως. Ούτε στο Λας Βέγκας, ούτε στο ΝΒΑ δεν θέλω να υπάρχει καλύτερη εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός είμαστε, δεν υπάρχει ΝΒΑ μπροστά μας”. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι οι εργασίες μεταμόρφωσης του ΟΑΚΑ έχουν πάρει σάρκα και οστά κάτι το οποίο βλέπουν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι της ομάδας. Η αναμόρφωση των εσωτερικών χώρων, η διοργάνωση μιας σειράς δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια που βρίσκεται εκεί, αλλά και η διαμόρφωση ενός πολυτελέστατου vip lounge, είναι η αρχή των έργων τα οποία αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν από το διεθνές τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” το φθινόπωρο του 2024. Όσοι μάλιστα βρεθούν στον αποψινό αγώνα του Παναθηναικού με την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα έχουν την ευκαιρία να δουν.

oaka___1_
oaka___2_
oaka___3_


Ειδική μνεία από τους φιλάθλους γίνεται για το vip lounge όπου οι συνεργασίες της πράσινης ΚΑΕ με την GLOBALSAT για την τεχνολογική υποδομή και με το Teddy's Elixir και το Teddy's Speakeasy, που έχουν αναλάβει το μπαρ και την αναψυχή, προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε φίλο της ομάδας, που κατέχει Gold και Platinum εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας. Οι πράσινοι ξεκίνησαν να συνεργάζονται με το Teddy's Elixir και το Teddy's Speakeasy, του Χαράλαμπου Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το κομμάτι του μπαρ και του καφέ, διαθέτοντας premium ποτά με σπάνια ουίσκι από ολόκληρο τον κόσμο. Το Teddy's Speakeasy γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 με βάση την ιστορία των μπαρ Speakeasy διατηρώντας το μυστηριώδες τοπίο της περιόδου της ποτοαπαγόρευσης. Τα Speakeasy bars εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 1920-1933. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πώληση, η παρασκευή και η μεταφορά (bootlegging) αλκοολούχων ποτών ήταν παράνομη σε όλη την επικράτεια. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας ποτά αλλά και να διασκεδάσουν, όσοι το επιθυμούν με τη μεγάλη ποικιλία πούρων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μάλιστα σε κάποια ματς τα πούρα φτιάχνονται εκείνη την ώρα από ειδικούς στο συγκεκριμένο κομμάτι.

oaka___4_
oaka___5_
oaka___6_


Πρόσφατα ο κ. Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο οποίο βρίσκεται στο cigar room του VIP Lounge στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR παραδέχεται ότι του αρέσει το τσιγάρο περισσότερο από το πούρο εξηγώντας… «δεν καπνίζω πούρα, γιατί από μικρός κατέβαζα τον καπνό και πνιγόμουν». Στη συνέχεια, όμως αναφέρει μια εξαίρεση για την 29η Μαϊου, δηλαδή, μία ημέρα μετά τον τελικό της Euroleague, λεγοντας. «Θα νικήσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης με 91-90 στον τελικό με σουτ του Σλούκα στο... μηδέν, θα καπνίσω αυτό εκεί», και έδειξε ένα πούρο από το υγραντήρα στον οποίο διατηρούνται στον ειδικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Στο πλήρως ανακαινισμένο VIP Lounge γίνονται εξάλλου και τα Meet & Greet Sessions μετά τους εντός έδρας αγώνες στην EuroLeague, όπου οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας. Η αίθουσα φέρει το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ στον ένα τοίχο υπάρχουν κρεμασμένες οι δύο φωτογραφίες των αδελφών Γιαννακόπουλου - Παύλου και Θανάση- αλλά και οι ομαδικές φωτογραφίες από τις ομάδες που κατέκτησαν την κορυφή της EuroLeague έξι φορές.
Πέραν όλων των άλλων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει τοποθετήσει στους τοίχους του VIP Lounge τις φανέλες των αντίπαλων ομάδων του στην EuroLeague, με τις υπογραφές όλων των παικτών τους.

Κλείσιμο
oaka___7_
oaka___8_
oaka___9_


Αυτή που ξεχωρίζει φυσικά είναι εκείνη του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, ενώ από τον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Τεχνολογικά το VIP Lounge έχει αναλάβει η Globalsat, τοποθετώντας οθόνες εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, καθώς και το άκρως εντυπωσιακό The Wall All-In-One, που εξασφαλίζουν προηγμένη οπτική εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς περιορισμούς στους επισκέπτες του.

Εκείνο που περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας είναι και η αλλαγή των καθισμάτων στις κερκίδες που όπως αποκαλύφτηκε από το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα είναι βαμμένες πράσινες στα χρώματα της ομάδας. Ενδεικτικό των μεγάλων αλλαγών είναι και η οριοθέτηση στις κερκίδες των οργανωμένων φιλάθλων οι οποίοι μετά από συνάντηση που είχαν το καλοκαίρι με την διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να προστατεύουν την ομάδα μη χρησιμοποιώντας καπνογόνα και κροτίδες ενισχύοντας μονάχα με τη φωνή τους την προσπάθεια των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

oaka___10_
oaka___11_


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο στα Μεγάρα

Η αποκάλυψη της διαβολοβδομάδας των ΟΥΚ: Οι παραισθήσεις, οι ανακρίσεις και η... Ρόζα - Δείτε βίντεο

Επεισοδιακά ξεκινά η συνεδρίαση των Σπετσών: Το σκηνικό Ακρίτα - Καρανίκα και οι επιθέσεις στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης