Μεσολόγγι: «Όσα έχει πει ο κρεοπώλης, με όσα έχουν δει οι κάμερες, δεν έχουν σχέση» λέει η αδελφή του Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Όσα έχει πει ο κρεοπώλης, με όσα έχουν δει οι κάμερες, δεν έχουν σχέση» λέει η αδελφή του Μπάμπη

«Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου, δηλαδή να εξαφανιστεί, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του»

messologi_maxairi_xr
Σίγουρη ότι η εξαφάνιση του αδερφού της, του 31χρονου Μπάμπη, σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης η μια από τις αδερφές του.

Εξηγώντας τη θέση της αυτή είπε στο MEGA για τον Μπάμπη, ότι «δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου, δηλαδή να εξαφανιστεί, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του».

Με αφορμή, δε, τα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος κρεοπώλης που ήταν μαζί με τον Μπάμπη πριν την εξαφάνισή του, η αδερφή του 31χρονου είπε ότι «το τι έχει πει ο 50χρονος για εκείνη τη νύχτα και σε σχέση με αυτό που έχουν δει οι Αρχές από κάμερες δεν έχουν καμία σχέση».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «το όνομα του 50χρονου δεν το ήξερα το άκουσα την Παρασκευή αφού είπε η μάνα μου ότι αγνοείται ο Μπάμπης. Φίλοι και συγγενείς δεν ξέρουν κάτι, έκαναν παρέα, πήγαιναν για καφέ. αυτό».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyboezvyhd4h)


«Έχει πέσει σε αντιφάσεις»

Στην υπόθεση αναφέρθηκε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που ασχολείται με την υπόθεση κατόπιν παράκλησης της οικογένειας του 31χρονου λέγοντας, επίσης στο MEGA , ότι «υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του. Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό».

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά» συμπλήρωσε.

Μιλώντας, τέλος, για τον 50χρονο κρεοπώλη είπε ότι «σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος, και με τις δύο γυναίκες του επίσης βίαιος, ακόμα και δημόσια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybluoatdwcx)

Ειδήσεις σήμερα:

Η απάντηση Λαμπίρη σε Μουρατίδη που έγραψε ότι παράτησε το παιδί της στη γιαγιά και έγινε προβληματικό

Μόνιμο πλέον το... «φορολογικό διαζύγιο» για συζύγους - Τα οφέλη και οι παγίδες

Μέσα στο σπίτι της βίαζε την ανιψιά του ο 33χρονος στον Βόλο - Το 24ωρο που οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης