Νέα Σμύρνη: «Τα αδέρφια μάλωναν συνέχεια, η Αστυνομία είχε έρθει 10 φορές σε δύο χρόνια» λέει γειτόνισσα των παιδιών

Νέα Σμύρνη: «Τα αδέρφια μάλωναν συνέχεια, η Αστυνομία είχε έρθει 10 φορές σε δύο χρόνια» λέει γειτόνισσα των παιδιών

Μια γυναίκα η οποία άκουσε και χθες φωνές από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου μιλά για την έντονη σχέση που είχαν ο 18χρονος και ο 16χρονος

nea-smyrni-mak
Για δύο παιδιά με προβληματική και αρκετές φορές παραβατική συμπεριφορά κάνουν λόγο οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου, στην Νέα Σμύρνη, όπου χθες το βράδυ έγινε το άγριο φονικό ανάμεσα με θύμα και θύτη δύο αδέλφια.

Μια γυναίκα η οποία άκουσε και χθες φωνές από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου μιλά για την έντονη σχέση που είχαν ο 18χρονος και ο 16χρονος, τόσο μεταξύ τους όσο και με την υπόλοιπη γειτονιά.

«Ήταν γενικά μια προβληματική κατάσταση. Γιατί γίνονταν διάφορα πράγματα. Δυστυχώς, κατέληξε αλλά ήταν δραματική η κατάσταση σε αυτή την οικογένεια. Είχε έρθει η Αστυνομία δέκα φορές τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχε κάνει τίποτα. Μάλωναν τα δύο αδέλφια, μάλωναν με τη γειτονιά», λέει ενώ τονίζει πως ο καθ ομολογία αδελφοκτόνος είχε κλέψει μέχρι και παπούτσια από την είσοδο ενός διαμερίσματος αναγκάζοντας τους γείτονες να βγάλουν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσαν ότι θα καλέσουν την Αστυνομία σε αντίστοιχο περιστατικό.

«Είχαν μια προβληματική συμπεριφορά. Εκαναν διάφορες παραβατικές συμπεριφορές. Έκλεβαν, παπούτσια είχαν κλέψει έξω από πόρτα. Τους είχε δει από την κάμερα. Ειδικά του μεγάλου η συμπεριφορά ήταν προβληματική», αναφέρει η ίδια.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

Live το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης