Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη σχέση των δύο αδελφών στην οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη όταν ο 18χρονος σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του.
Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για το τραγικό τέλος μιας τεταμένης σχέσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια έφτασαν στα άκρα πάνω σε καβγά. Το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας και πάλι για τα ρούχα είχαν πιάστει στα χέρια στη γωνία του σπιτιού τους.
Τότε, το 16χρονο θύμα είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά τον μεγαλύτερο αδελφό του με τον 18χρονο να βγάζει μαχαίρι προσπαθώντας να τον τραυματίσει.
Τα δύο παιδιά χώρισαν οι γείτονές τους ενώ στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.
«Είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν αλλά δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο» λέει άλλος κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr
Κλείσιμο
«Είχαν τσακωθεί για μπλούζα αλλά μόνο με λόγια» συμπληρώνει φίλος των δύο παιδιών.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»