Έγκλημα στα Καλύβια: Τσακώνονταν συνέχεια, λένε κάτοικοι της περιοχής - Το τελευταίο τηλεφώνημα

Έγκλημα στα Καλύβια: Τσακώνονταν συνέχεια, λένε κάτοικοι της περιοχής - Το τελευταίο τηλεφώνημα

Οι γείτονες κάνουν λόγο για καβγάδες και φωνές που ακούγονταν καθημερινά από το σπίτι - «Δεν αντέξα και τον σκότωσα» είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς

71xronos-kal-arthrou
Ο τραγικός επίλογος ενός οικογενειακού δράματος που εξελισσόταν χρόνια γράφτηκε χθες το βράδυ στα Καλύβια με θύμα τον 71χρονο πατέρα ο οποίος έπεσε νεκρός από το χέρι του 16χρονου γιου του.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της τριώροφης μονοκατοικίας επί της οδού Γαλήνης οι καβγάδες αλλά και η κακοποίηση που καταγγέλει ότι ζούσε ο καθ' ομολογία δράστης είχαν χωρίσει την οικογένεια στα δύο.

Ο 71χρονος Γ.Κ. είχε δημιουργήσει το προφίλ ενός καλού οικογενειάρχη και επαγγελματία. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα και εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας tsouxtra.gr που καλύπτει θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης σε Δήμους των Νοτίων Προαστίων.

Με τη Μολδαβή σύντροφό του είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Μάριο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η μητέρα πήρε το μεγάλο της γιο και έφυγαν από το σπίτι.

kalyvia_spiti__2_
kalyvia_spiti__3_
Οι γείτονες της οικογένειας κάνουν λόγο για καβγάδες και φωνές που ακούγονταν καθημερινά από το σπίτι, ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τι περνούσαν τα δύο παιδιά και η μητέρα τους.

«Τσακώνονταν συνέχεια. Είχαν προβλήματα και ακούγαμε συχνά φωνές. Και πριν, όταν έμεναν όλοι μαζί, και τελευταία με τον μικρό» λέει ένας κάτοικος των Καλυβίων ο οποίος περιγράφει τον 71χρονο ως έναν αυταρχικό πατέρα που δεν τα πήγαινε καλά με τον 16χρονο γιο του.

Μετά τη φυγή της μητέρας και του αδελφού του, ο 16χρονος έμεινε πίσω περιμένοντας να ενηλικιωθεί και να φύγει από το σπίτι, όπως είπε ο ίδιος στους Αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες χθες το βράδυ.

«Μας κακοποιούσε χρόνια. Εμένα και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Είχε προσβλητική συμπεριφορά. Η μητέρα και ο αδελφός μου αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι. Περίμενα να ενηλικιωθώ για να φύγω και εγώ» ανέφερε ο καθ' ομολογία δράστης μετά τη σύλληψή του.

Κλείσιμο
Τους τελευταίους μήνες, πατέρας και γιος καβγάδιζαν καθημερινά με αποτέλεσμα η συμβίωση τους να είναι αφόρητη για τον 16χρονο. Χθες το απόγευμα, ο ανήλικος έφτασε στα όριά του. Επιστρέφοντας από μια έξοδο με τη μητέρα, τον αδελφό και την κοπέλα του, έστησε καρτέρι στον 71χρονο πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού τους.

Μόλις τον είδε άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και μια λεπίδα και τον σκότωσε καταφέρνοντάς του πολλαπλές μαχαιριές σε στήθος, πλάτη και κοιλιά.

«Δεν αντέξα και τον σκότωσα» είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταθέσεις που έδωσαν στην Ασφάλεια η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του 16χρονου επιβεβαίωνουν τους ισχυρισμούς του για την κακοποιητική και βίαιη συμπεριφορά του θύματος.

Το τελευταίο τηλεφώνημα πατέρα και γιου

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία το βράδυ της Παρασκευής (22/12), ο 16χρονος μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του πήγαν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxvz4ldm7mpl)

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, ο πατέρας πήρε τον 16χρονο τηλέφωνο και άρχισε να βρίζει τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του και τον αδερφό του. Στη συνέχεια ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι όπου και σκότωσε τον πατέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Revenge porn: Άνδρας ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης στο Ίντερνετ - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη

Φρίκη δίχως τέλος στα Καλύβια - Έσπασε το μαχαίρι από το μένος των χτυπημάτων του 16χρονου στον πατέρα του

Βιν Ντίζελ: Στη «σκιά» των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση, βίντεο τον δείχνει να την «πέφτει» χυδαία σε Βραζιλιάνα YouTuber
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης