Revenge porn: Άνδρας ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης στο Ίντερνετ - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη

Revenge porn: Άνδρας ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης στο Ίντερνετ - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη

Οι Αρχές τον εντόπισαν σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ κατά τη σύλληψή του ανέφερε ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα φυτοφαρμάκων

revenge-p-arth
Μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ένας 47χρονος ανάρτησε στα social media φωτογραφίες 44χρονης γυναίκας, χωρίς τη συναίνεσή της, με αρκετές εξ αυτών να είναι γυμνές.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον 47χρονο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα φυτοφαρμάκων.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά 5 αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Καβάλας, Πρέβεζας, Κατερίνης, Ξάνθης και Έδεσσας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 4 μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (22-12-2023) τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκδικητικής πορνογραφίας με ανάρτηση υλικού με μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και συκοφαντικής δυσφήμισης, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 18-12-2023 έως της 21-12-2023, σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος το ανωτέρω χρονικό διάστημα ανήρτησε στο προφίλ, που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συναίνεσή της 44χρονης, συνολικά -109- δημοσιεύσεις, οι οποίες περιείχαν φωτογραφίες της, σε κάποιες από τις οποίες εμφανιζόταν γυμνή, συνοδευόμενες από υβριστικό περιεχόμενο στο πλαίσιο της γενετήσιας ζωής της.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε ο 47χρονος χθες το μεσημέρι από προαναφερόμενους αστυνομικούς να διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατά τη διαδικασία σύλληψής του ανέφερε ότι νωρίτερα είχε προβεί στην κατάποση άγνωστης ποσότητας φυτοφαρμάκων.

Άμεσα κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κλείσιμο
Επιπλέον, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσαν συνολικά -5- αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Καβάλας, Πρέβεζας, Κατερίνης, Ξάνθης και Έδεσσας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης -5- ετών και -4- μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή -1.500- ευρώ, για απάτες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια - Ο 16χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Έρχεται ρύθμιση για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ: Θα απαγορεύονται αν έχει προηγηθεί ανατίμηση στο προϊόν

«Υπόθεση Μαγκνίτσκι»: Ξέπλυμα ρωσικής φορολογικής απάτης, πολυτελείς επαύλεις και περίεργοι θάνατοι στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης