Ρόδος: Γκρέμισαν τη τζαμαρία σπιτιού και άρπαξαν τιμαλφή μεγάλης αξίας

Ρόδος: Γκρέμισαν τη τζαμαρία σπιτιού και άρπαξαν τιμαλφή μεγάλης αξίας

Οι δράστες κατάφεραν να εντοπίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φύλαγε η ιδιοκτήτρια, ενώ άρπαξαν και τα μεγάλης αξίας χρυσά κοσμήματα και άλλα τιμαλφή

diarrixi
Η πολύωρη απουσία της ιδιοκτήτριας μιας μονοκατοικίας στην περιοχή Κοσκινού στη Ρόδο, διευκόλυνε τους άγνωστους διαρρήκτες που την είχαν στοχοποιήσει να δράσουν ανενόχλητοι, γκρεμίζοντας τη μεγάλη τζαμαρία του ισογείου και ςισβάλλοντας στο εσωτερικό όπου έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια.

Οι δράστες κατάφεραν να εντοπίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φύλαγε η ιδιοκτήτρια, ενώ άρπαξαν και τα μεγάλης αξίας χρυσά κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, τα οποία έβαλαν σε μαξιλαροθήκες που πήραν από τις ντουλάπες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την διάρρηξη, που έγινε το περασμένο Σάββατο, εξετάζουν οπτικό υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής αναζητώντας ίχνη των δραστών.

Διέρρηξε δυο σπίτια
Με ένα κατσαβίδι που βρέθηκε στην κατοχή του όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, τα ξημερώματα της Τρίτης, είχε διαρρήξει ένας Έλληνας δυο σπίτια σε περιοχή του Μεσολογγίου, το βράδυ της Κυριακής. Ο δράστης, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, είχε ερευνήσει τους χώρους των δυο σπιτιών, αλλά είχε φύγει με άδεια χέρια καθώς δεν είχε βρει κάτι για να κλέψει.

Σε δύο καταστήματα στην Πάτρα τρύπωσε διαδοχικά ένας Έλληνας, το μεσημέρι της Τρίτης, και άρπαξε από το πρώτο ένα τσαντάκι που περιείχε τραπεζικές κάρτες και 50 ευρώ και από το δεύτερο ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης συνελήφθη το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Η κακοκαιρία πλήττει τα Δωδεκάνησα


Ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του - Μιλά για ιατρικό λάθος


Χάρις Αλεξίου: Το να πηγαίνω σε συναυλία απλώς για να μιλήσω, είναι σαν αναπηρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης