Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακιστέος ο 33χρονος Αλβανός συνοδηγός του τζιπ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακιστέος ο 33χρονος Αλβανός συνοδηγός του τζιπ

Κατά την προανακριτική του απολογία φέρεται να υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να ρίξει ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών που τον έφτυσε

gazi_arthrou
Προφυλακιστέος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 33χρονος Αλβανός συνεπιβάτης του τζιπ ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ειδικότερα, σήμερα ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτριας για την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή. Ο 33χρονος κατά την προανακριτική του απολογία φέρεται να είχε δηλώσει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ επίθεση του οδηγού του τζιπ στην παρέα των νεαρών.

Ακόμη, φέρεται να υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να ρίξει ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών που τον έφτυσε. Τότε και πριν το καταλάβει ο οδηγός του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. «Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο» φέρεται να ισχυρίστηκε προανακριτικά ο 33χρονος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 37χρονου οδηγού του τζιπ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο

Κρίσιμη αλλά σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου Μαλιώτη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι, Φραγκίσκος και Γιάννης, επίσης με καταγωγή από τα Μάλια, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεραπετρίτης για τη ροζ σημαία: Στον σκληρό πυρήνα του κράτους τα σύμβολα πρέπει να είναι ακέραια και ουδέτερα

Στο 2,5% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2024, εκτιμά η ΤτΕ - Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις

Ισοδύναμη με ποσότητα για μέθη πριν από χειρουργείο η κεταμίνη που «τελείωσε» τον Μάθιου Πέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης