Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο
Πιθανόν την Παρασκευή θα λάβουν εξιτήριο οι δύο Κρητικοί που τραυματίστηκαν στο επεισόδιο στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου
Κρίσιμη αλλά σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου Μαλιώτη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι, Φραγκίσκος και Γιάννης, επίσης με καταγωγή από τα Μάλια, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.