Ενα απίστευτο περιστικό bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή δημοτικού σχολείου καταγράφηκε στον Βόλο.
Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του αγοριού σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεγαλύτερος συμμαθητής του γιου της στο σχολείο, τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά τους ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα!
Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι ανακάλυψε χθες το πρωί η μητέρα του, όταν επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο.
«Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες 15 ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.
Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά.
«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη