Έρευνες για να εντοπίσει τον άγνωστο που πυροβόλησε, πιθανότατα με καραμπίνα, έναν σκύλο στην αυλή σπιτιού στο Μουζάκι, διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το απόγευμα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν έναν πυροβολισμό και όταν βγήκαν στην αυλή, αντίκρυσαν το σκυλί τους νεκρό. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πήρε το νεκρό ζώο και το μετέφερε σε κτηνιατρείο για να γίνει νεκροτομή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου καταθέτει η ιδιοκτήτρια του σκύλου, καθώς και γείτονες της περιοχής, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.