Παράξενη ιστορία ληστείας με θύμα Αρμένιο αστυνομικό κλήθηκαν να εξετάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, περίπου στη 01:00, όταν μπροστά στους αστυνομικούς του Τ.Α. Ομονοίας εμφανίστηκε 57χρονος σε εμφανή κατάσταση μέθης.
Ο άνδρας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι αστυνομικός στην Αρμενία, κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν μπροστά από το ξενοδοχείο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου διαμένει, τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι και αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το τσαντάκι του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το τσαντάκι περιείχε γαλλικό διαβατήριο, 7.000 ευρώ, χρυσή αλυσίδα λαιμού, χρυσό ρολόι, χρυσό βραχιόλι και την αρμένικη υπηρεσιακή ταυτότητα μαζί με το σήμα του.
Ο 57χρονος δεν θέλησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ούτε να του γίνει επίδειξη φωτογραφιών σεσημασμένων δραστών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας σε συνεργασία με την Υ.Α.Α.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.