Χαιρετισμό, όχι ως πολιτικός αλλά ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.), απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής με την ευκαιρία εκδήλωσης της Japan Tobacco International που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη και η οποία διατηρεί μακροχρόνιες και στενές σχέσεις συνεργασίας με την ΣΕΚΕ.
Στο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, o κ. Καραμανλής αφού τονίζει την ιστορία αλλά και τη σημασία του καπνού ως προϊόντος για την οικονομία μας διαχρονικά, χαιρέτησε τις δραστηριότητες της JTI στην ακριτική περιοχή της Θράκης, επισημαίνοντας πως αυτές αποτελούν πυλώνα της ανάπτυξης, των εξαγωγών αλλά και της κοινωνικής συνοχής της περιοχής με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.
Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε και τη συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία στην νοτιανατολική Ευρώπη όχι μόνον με πρόϊόντα καπνού αλλά και πολλά άλλα.
Τέλος ευχήθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας ΣΕΚΕ - JTI, συνεργασία που έχει όλες τα εχέγγυα να επεκταθεί προς όφελος και των δύο πλευρών.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.