Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Βενιζέλειου» νοσηλεύεται ο 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε σε κολώνα φωτισμού στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η κατάσταση του 17χρονου ήταν σοβαρή εξαρχής και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο Ι.Χ. επέβαιναν δύο αγόρια, το ένα 18 χρονών τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ο 17χρονος που ήταν συνοδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει.
Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 17χρονο στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό του.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.