Άλλον ένα νεκρό, αυτή τη φορά στο Δήμο Δομοκού, άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Daniel».
Ο λόγος για τον 49χρονο αγνοούμενο κτηνοτρόφο από το Πετρωτό, ο οποίος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καταπλακωμένος από φερτά υλικά.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.
Ενημέρωση για το θέμα παρείχε η Πυροσβεστική, αναφέροντας: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ».
Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Τελικά, οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.
Αυτός είναι ο τέταρτος νεκρόςπου αφήνει πίσω της στη χώρα η κακοκαιρία «Daniel».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.