Στην περιοχή λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης και των ισχυρών ανέμων, έσπευσε το σύνολο των δυνάμεων της πυροσβεστικής
UPD:
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Τριτης στην περιοχή της Αχλαδερής, στη Λέσβο, μεταξύ της Βούβαρης και του Αρχαιολογικού χώρου των Μέσων.
Στην περιοχή λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης και των ισχυρών ανέμων, έσπευσε το σύνολο των δυνάμεων της πυροσβεστικής, προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις. Επι τόπου επιχείρησαν 14 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ ρίψεις νερού για την κατάσβεση της πραγματοποίησαν τρία εναέρια μέσα.
Στο σημείο έσπευσαν και τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Κλείσιμο
Την επιχείρηση κατάσβεσης συντόνισε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Κυπριωτέλλης.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ασανούλα Κοκκινέλλη Γιαννή, η οποία βρέθηκε στην περιοχή μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή, χάρη στην άμεση παρέμβαση επίγειων και εναέριων δυνάμεων η φωτιά κοντά στο 9ο Χιλ. Καλλονής - Μυτιλήνης είναι αυτή τη στιγμή ελεγχόμενη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.