Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το απόγευμα του Σαββάτου σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την Αλεξανδρούπολη οφείλεται σε κεραυνό, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης.
Μιλώντας στο Mega είπε ότι η φωτιά ξεκίνησε έπειτα από μπουρίνι.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwotsyy1a2p)
Η φωτιά ξέσπασε το πρωί στην περιοχή Μελία της Αλεξανδρούπολης, ανέφερε το Mega. Στις 13:00 εστάλη μήνυμα από το 112 για να είναι σε επιφυλακή οι κάτοικοι των περιοχών Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρός.
Μετά τις 15:00 οι φλόγες πέρασαν την Εγνατία οδό και αμέσως δόθηκε σήμα από το 112 για εκκένωση προς Αλεξανδρούπολη των περιοχών Λουτρός, Αγνάντια, Αριστηνό, Δωρικό.
Ως το απόγευμα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης για συνολικά οκτώ οικισμούς, που βρίσκονται στην περιοχή της Τραϊανούπολης.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.