Ο ιερέας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι δίνει λίγο νερό στο εξαντλημένο από τη ζέστη όρνιοπου προσγειώθηκε στη μέση της εθνικής οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του cretapost το άγριο πτηνό σηκώνει το λαιμό του και πίνει με μανία το νερό.
Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν την κυκλοφορία για να την τραυματιστεί το πτηνό ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που άγριο πτηνό προσγειώνεται στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κρήτης.
Τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» ζητούν από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς να τοποθετήσουν άμεσα δεξαμενές και ποτίστρες πάνω στα βουνά. «Δεν είναι παραδεκτό να χάνουμε τα καλοκαίρια τόσο μεγάλο αριθμό από τα πολύτιμα αυτά ζώα, από δίψα», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.