Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί. Τα τρία άτομα φέρεται πως είχαν έντονο καυγά και οι δύο άντρες χτύπησαν τον 52χρονο με συνέπεια τον τραυματισμό του άνδρα.
Για το συμβάν έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες που έχουν συλληφθεί για τον θάνατο του 52χρονου είναι δύο αδέλφια από την Αρμενία οι οποίοι μένουν στην γειτονιά που το θύμα διατηρούσε επιχείρηση.
Τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με κατοίκους της Νεάπολης, στη συμβολή των οδών Μαδυτου και Αγαθουπολεως.
Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε από το θύμα βγήκε για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, κάτι το οποίο συνήθιζε.
Ο γιος του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης που ο 52χρονος πατέρας του διατηρούσε την επιχείρηση. «Πρέπει να βγήκε να ταΐσει τα ζώα και τον σκότωσαν», αναφέρει.
Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φωναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.
Κλείσιμο
Ως έναν «ήσυχο άνθρωπο» περιγράφουν οι γείτονες του 52χρονου τον ίδιο.
Μόλις έναν χρόνο είχε που άνοιξε το γραφείο τελετών, λέει κάτοικος.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.