Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από επεισόδιο με δύο άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί. Τα τρία άτομα φέρεται πως είχαν έντονο καβγά και οι δύο άντρες χτύπησαν τον 52χρονο με συνέπεια τον τραυματισμό του άνδρα.
Για το συμβάν έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία