Έβρος: Ήθελε να περάσει στην Τουρκία με πολυτελές ΙΧ και πλαστές πινακίδες

Έβρος: Ήθελε να περάσει στην Τουρκία με πολυτελές ΙΧ και πλαστές πινακίδες

Προανάκριση για να εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί το πανάκριβο αυτοκίνητο και να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του

evros-autokinito
Οδηγώντας ένα πολυτελές ΙΧ αυτοκίνητο, έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο ένας αλλοδαπός με σκοπό να περάσει στην Τουρκία, το βράδυ της Πέμπτης. Όμως, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές και ο αριθμός πλαισίου του παραποιημένος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για πλαστογραφία, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο. Το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί το πανάκριβο αυτοκίνητο και να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

evros


Καταδίωξη για κλεμμένο ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Κλείσιμο
Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, οι αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης Αλεξανδρούπολης ακινητοποίησαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας αλλοδαπός που δεν σταμάτησε όταν του έκαναν σήμα για έλεγχο. Το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του στις 29 Δεκεμβρίου του 2020 στην Ασφάλεια Ξάνθης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το όχημα κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Αλλά και στην επαρχιακή οδό Σουφλίου- Δαδιάς στον Έβρο, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ένας αλλοδαπό που εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ένα ΙΧ αυτοκίνητο, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή στις 3 Απριλίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Το όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Τα 25 φωτογραφικά στιγμιότυπα που ξεχώρισαν

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Αυτοδύναμη η ΝΔ, εναλλακτική πρόταση εξουσίας δεν υπάρχει

Αττική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας Αλβανών κακοποιών - Θύμα τους και μπασκετμπολίστας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης