Σέρρες: Άνοιγαν σπίτια με κάρτες - Πώς δρούσαν οι δύο γυναίκες

Σέρρες: Άνοιγαν σπίτια με κάρτες - Πώς δρούσαν οι δύο γυναίκες

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και οι δυο κάρτες που χρησιμοποιούσαν

Peripoliko
Χτυπούσαν τα κουδούνια σπιτιών σε μια περιοχή των Σερρών για να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι απουσίαζαν και στη συνέχεια παραβίαζαν τις πόρτες χρησιμοποιώντας κάρτες ως διαρρηκτικά εργαλεία δύο Ελληνίδες, οι οποίες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Νωρίτερα, οι δυο γυναίκες είχαν παραβιάσει την πόρτα ενός σπιτιού και είχαν κλέψει από μέσα 255 ευρώ. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν και σε ακόμη ένα σπίτι χωρίς να τα καταφέρουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και οι δυο κάρτες που χρησιμοποιούσαν οι δράστιδες, οι οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού.

Άρπαξε χρήματα και αντικείμενα από σπίτι

Ακριβώς έξι μήνες μετά την διάρρηξη που είχε κάνει στις 6 Οκτωβρίου του 2022 σε μια κατοικία στη Ρόδο, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου ο 23χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε κλέψει χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ταύρος: Νέα στοιχεία για την παράσυρση του 16χρονου από συρμό του Προαστιακού - «Έλεγαν ότι πετάχτηκε για να αυτοκτονήσει»

Qatargate - Σβεν Μαρί: «Εξοργιστικό να αποφυλακίζεται ο Παντσέρι και όχι η Καϊλή, αδύνατο να μην αφεθεί ελεύθερη»

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε συμμορία που άρπαζε τσάντες από γυναίκες - Πως επέλεγαν τα υποψήφια θύματά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης