Έναν εφιάλτη έζησε μια 59χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 48χρονος, με τον οποίο συγκατοικεί, έριξε επάνω της οινόπνευμα και νέφτι και την απείλησε πως θα της βάλει φωτιά με τον αναπτήρα που κρατούσε στα χέρια του.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα της Τούμπας, με τον 48χρονο να κλειδώνει το θύμα μέσα στο διαμέρισμα για να μη μπορέσει να φύγει.
Στο σημείο προσέτρεξαν δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και συνέλαβαν τον 48χρονο ημεδαπό, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ένας ελβετικός σουγιάς.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα