Ολική είναι η καταστροφή στο παντοπωλείο στη Νέα Ερυθραία στο οποίο σημείωθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Τρίτης (14/3) όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα που τοποθέτησαν οι άγνωστοι ήταν μεγάλης ισχύος με υπολείμματά της να έχουν ήδη περισυλλεγεί από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες που έβαλαν τη βόμβα ήταν δύο. Αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα, άφησαν τη βόμβα και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το τι συνέβη στην περιοχή με το υλικό να έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές ούτε και είχαν κάποια διένεξη το προηγούμενο διάστημα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»