Σύγκρουση τρένων - Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: Υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες
Σύγκρουση τρένων: «Tο διασωστικό έργο δεν έχει τελειώσει, θα συνεχιστεί μέχρι να απεγκλωβιστούν άπαντες», δήλωσε ο Γιάννης Αρτοποιός
Tο διασωστικό έργο δεν έχει τελειώσει, θα συνεχιστεί μέχρι να απεγκλωβιστούν άπαντες, δήλωσε σήμερα ο εκπροσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, σχετικά με τη σφοδρή σύγκρουση εμπορευματικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity, στα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, o κ. Αρτοποιός σημείωσε ότι τον κραδασμό της συγκρουσης απορρόφησαν τα 3 πρώτα βαγόνια. Εξήγησε επίσης ότι αυτή την ώρα δύο γερανοφόρα οχήματα προσπαθούν να σηκώσουν τους συρμούς.
Ο εκπροσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε τέλος ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και ότι λίγο νωρίτερα εντοπίστηκαν τέσσερις απανθρακωμένες σοροί.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.