Στα ύψη η τουρκική προκλητικότητατην Πέμπτη στο Αιγαίο, με μαχητικά F-16 και F-4 να εισέρχονται οπλισμένα στο ελληνικό εναέριο χώρο, καταγράφοντας πλήθος παραβιάσεων, αρκετές εκ των οποιών εξελίχθηκαν σε εικονικές αερομαχίες (εμπλοκές).
Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 24 παραβιάσεις, οι 11 από τα 24 μαχητικά (22 F-16 και δύο F-4) - και οι 13 από δύο UAV. Μάλιστα, τα 22 μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και 12 εμπλοκές.
Παράλληλα, καταγράφηκαν και 22 παραβάσεις, στις οποίες συμμετείχαν (πέραν των μαχητικών και των UAV) και δύο αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235.
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.