Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία express σε... 20"- Έβγαλε μαχαίρι στην υπάλληλο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία express σε... 20"- Έβγαλε μαχαίρι στην υπάλληλο

Δείτε πώς αρπάζει με... ευκολία 450 ευρώ από το ταμείο - Είναι η 8η φορά που ο ίδιος δράστης εισβάλει στο κατάστημα

πολιχνη-ληστεια92
Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας άντρας «μπούκαρε» με μαχαίρι στο κατάστημα ψιλικών της δυτικής Θεσσαλονίκης και με γρήγορες κινήσεις άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δημοσιεύει το protothema.gr, ο άντρας εισβάλει στις 22.50 στο κατάστημα ψιλικών της Πολίχνης, φορώντας κράνος μοτοσυκλέτας στο κεφάλι και αμέσως κινείται προς τον πάγκο εργασίας.

Λήστεψε σε 20'' κατάστημα ψιλικών


Κλείσιμο
Με το μικρό μαχαίρι που κρατάει στο δεξί του χέρι, απειλεί την υπάλληλο και στη συνέχεια ανοίγει το ταμείο και αρπάζει συνολικά 450 ευρώ.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της επιχείρησης, ο δράστης χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πάρει τα χρήματα και να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι η όγδοη φορά που ο συγκεκριμένος άντρας «επισκέπτεται» το κατάστημα για να το... ληστέψει.

Εξιχνιάστηκε η ληστεία

Έπειτα από καταγγελία που έγινε για τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά, ήταν άμεση και κατάφεραν εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 39χρονο ημεδαπό ο οποίος κατοικεί στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διαμένει, καθώς και σε οικία συγγενικού του προσώπου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, δύο ναρκωτικά δισκία και είδος ένδυσης που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της ληστείας.

Εις βάρος του 39χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης