Λαύριο: Συναγερμός για 24χρονο που έκανε jet ski και χάθηκε στη θάλασσα
Σε εξέλιξη οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του
Αγωνία επικρατεί την τελευταία ώρα για 24χρονο αγνοούμενοστη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λαυρίου και Μακρόνησου.
Τα ίχνη του 24χρονου ημεδαπού χάθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, όταν επέβαινε σε θαλάσσιο jet ski και ξαφνικά χάθηκε στη θάλασσα.
Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό για τον εντοπισμό του με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ (Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης) επιχειρούν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δύο ιδιωτικά σκάφη.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.