Βέροια: Η μητέρα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον Αλιάκμονα που πέταξε το κοριτσάκι της

Βέροια: Η μητέρα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον Αλιάκμονα που πέταξε το κοριτσάκι της

Έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τους γονείς της και είπε πως θα πάει για αλλαγή της χρονιάς σε φιλικό σπίτι - Πώς τελικά ομολόγησε 

fragma-aliakmona-mak
Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως για το 11μηνο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 29χρονη μητέρα του κοριτσιού έφυγε την παραμονή Πρωτοχρονιάς από το σπίτι στο οποίο διέμενε με το βρέφος, τη μητέρα της και τον παππού της, στον Σταυρό Ημαθίας και φέρεται να είπε πως θα πάει για αλλαγή της χρονιάς σε φιλικό σπίτι.

Η γυναίκα, η οποία στο παρελθόν κατά πληροφορίες είχε νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική, επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη ημέρα χωρίς το μωράκι της με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει και να ενημερώσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους ενώ η 29χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα.

Το σημείο που βρέθηκε το παιδι:

aliakmonas-6
Το σημείο που βρέθηκε νεκρό το παιδί
aliakmonas-5
aliakmonas-3
aliakmonas-1
aliakmonas-2


Κλείσιμο
Στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με το που έχει αφήσει το βρέφος η γυναίκα έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις, δεν έδωσε στην αρχή ξεκάθαρη απάντηση, ενώ αρχικά υπέδειξε προφορικά στους αστυνομικούς διαφορετικό μέρος.

Λίγη ώρα αργότερα η 29χρονη παραδέχτηκε ότι είχε πάει μαζί με το μωράκι της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα οι έρευνες να εστιάσουν εκεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα είχε μείνει έγκυος από έναν άντρα από διπλανό χωριό. Στη συνέχεια, αυτός αναγνώρισε το μωρό αλλά το παιδάκι μεγάλωνε με τη μάνα, τη γιαγιά και τον παππού της μάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συμβάν ενημερώθηκε και το προσωπικό της ΕΜΑΚ, ωστόσο το βρέφος εντόπισαν αστυνομικοί περίπου στις 2 τα ξημερώματα στις όχθες του ποταμού, να επιπλέει στο νερό, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουν οι πυροσβέστες για να ανασυρθεί.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια - Το πέταξε η μητέρα!

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ - Τραυματίστηκε καθαρίζοντας τα χιόνια

Τι ξέρει (και μας κρύβει) η Κίνα - Συναγερμός ξανά για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης