Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον Παντοκράτορα της Κέρκυρας - Σώοι οι επιβαίνοντες
Για τον απεγκλωβισμό τους έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 10 άνδρες της πυροσβεστικής
Ελαφρά τραυματισμένοι ανασύρθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα μέσα από το αυτοκίνητό τους που έπεσε σε χαράδρα 20 περίπου μέτρων στην κορυφή του βουνού Παντοκράτορας. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για προληπτικούς λόγους.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Στο σημείο, για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 10 άνδρες της πυροσβεστικής και αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Δείτε φωτογραφία του αυτοκινήτου από το Corfunews.gr
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.