Πρόστιμο στο κέντρο της Βανδή για το τσιγάρο του Μπισμπίκη - Δεν εφαρμόζεται πουθενά στα νυχτερινά κέντρα ο αντικαπνιστικός!

Πρόστιμο στο κέντρο της Βανδή για το τσιγάρο του Μπισμπίκη - Δεν εφαρμόζεται πουθενά στα νυχτερινά κέντρα ο αντικαπνιστικός!

Ο Θάνος Πλεύρης ανέβασε στο Twitter φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ηθοποιός να κρατά τσιγάρο

vandi-pleyris
Μία φωτογραφία στο Twitter ήταν αρκετή προκειμένου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, μολονότι στην πραγματικότητα αυτός δεν εφαρμόζεται, πλέον, σχεδόν πουθενά!

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο, κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, απολαμβάνοντάς την, πάνω στη σκηνή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:



vand-bisbi
vand-bisbi2
vand-bisbi3


Πάντως, ο αντικαπνιστικός νόμος στα νυχτερινά κέντρα δεν τηρείται, ιδιαίτερα μετά την πανδημία, ενώ πολλοί θαμώνες κέντρων διασκέδασης επισημαίνουν ότι πρέπει να γίνονται περισσότεροι έλεγχοι. Στην πράξη, ο νόμος έχει «καταργηθεί», καθώς σε μπαρ, κλαμπ και μπουζούκια βγαίνουν κανονικά τασάκια πάνω στα τραπέζια.

Αντίθετα, στην εστίαση ο νόμος εξακολουθεί να εφαρμόζεται κανονικά, με τους πελάτες που επιθυμούν να καπνίσουν, να το κάνουν εκτός των καταστημάτων ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου στη Ρουμανία

Η τρομακτική στιγμή που άγνωστος ανοίγει πυρ σε παμπ στην Αγγλία σκοτώνοντας μια 26χρονη


Εκτός ορίων ο Ακάρ: «Η Ελλάδα να μην ξεχνά τα μαθήματα του 1922»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης