Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στο σημείο που έγινε η αποκόλληση των βράχων στην Κακιά Σκάλα χθες τα ξημερώματα.
Απο νωρίς το πρωί, ειδικά εκπαιδευμένοι αλπινιστές ανέβηκαν με γερανό στο σημείο και ελέγχουν το προστατευτικό κιγκλίδωμα για φθορές που ενδεχομένως να υπέστη μετά την κατολίσθηση.
Παράλληλα, μια άλλη ομάδα αλπινιστών σκαρφαλώνει στο βουνό και με drone δίνει εικόνα από το έδαφος στον Ελβετό μηχανικό που επιβλέπει τις εργασίες προκειμένου να τσεκάρει τη στατικότητα των βράχων.
Οι εικόνες που παρουσιάζει το protothema.gr από την επιχείρηση κόβουν την ανάσα.
Αργά χθες τη νύχτα, συνεργεία της Ολυμπίας Οδού απομάκρυναν από το οδόστρωμα τους βράχους που αποκολλήθηκαν και έχουν δώσει στην κυκλοφορία την δεξιά λωρίδα και την Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, μέχρι την Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα δοθεί στην κυκλοφορία με ασφάλεια η μεσαία λωρίδα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου αναμένεται να γίνει πριν από τις γιορτές εφόσον δεν προκύψουν καθυστερήσεις από την κακοκαιρία.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.