Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα στηνΑθηνών – Κορίνθου, στην Κακιά Σκάλα μετά τον βράχο που αποκολλήθηκε και κατέληξε στο οδόστρωμα λόγω της κακοκαιρίας.
Έτσι όσοι πηγαίνουν προς Αθήνα μέσω της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου θα χρησιμοποιούν τη δεξιά λωρίδα, ενώ η αριστερή αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού μιλώντας στην ΕΡΤ, Παναγιώτης Παπανικόλας, ο βράχος έπεσε από ύψος 100 μέτρων, από σημείο δηλαδή που η Ολυμπία Οδός δεν είχε δικαιοδοσία παρέμβασης. Για να κάνει εργασίες εκεί θα πρέπει να πάρει άδεια από το δημόσιο, όπως υποστήριξε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cor1j98xvyzd)
Είπε πως χτες υπήρξαν μελέτες για χαλαρά βράχια, τα οποία και ρίχτηκαν ελεγχόμενα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Σήμερα θα έρθουν ειδικοί από την Ελβετία για να ελέγξουν την κατάσταση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας