Οκτώ συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε Κιλκίς και Βοιωτία

Οκτώ συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε Κιλκίς και Βοιωτία

Συνελήφθησαν οι δράστες - Πώς έκλεβαν ρεύμα

reumatoklopes_art
Πανελλήνιες διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο της ρευματοκλοπής, όπως προκύπτει από τις αλλεπάλληλες συλλήψεις που ακολουθούν τις έρευνες τεχνικών του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε όλη τη χώρα. Μια ακόμη στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης σε οικισμό σε μια περιοχή του Κιλκίς.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς το συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπίστωσε ότι ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τα σπίτια τους με ένα καλώδιο μήκους 30 μέτρων, το οποίο είχαν συνδέσει με στύλο της Δ.Ε.Η. με έναν αυτοσχέδιο γάντζο. Το καλώδιο αποσυνδέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Σε άλλη επιχείρηση της Αστυνομίας, που εκτελέστηκε σε οικισμό στην περιοχή της Αλίαρτου στην Βοιωτία, συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ κατασχέθηκαν καλώδια με τα οποία είχαν συνδέσει τα σπίτια τους με το δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Το συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Είχαν προηγηθεί, τις προηγούμενες ημέρες, ένδεκα συλλήψεις κατοίκων της Αιγιαλείας που είχαν συνδέσει παράνομα τα σπίτια τους με έναν στύλο της Δ.Ε.Η., ενώ άλλες επτά συλλήψεις για τον ίδιο λόγο έγιναν την Δευτέρα σε τρεις οικισμούς στην περιοχή της Αταλάντης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλυτο πρόβλημα το άγνωστο ρήγμα στην Εύβοια - «Τα 5R είναι πονηρό μέγεθος»

Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στα μάτια των δικών του

Ο 26χρονος Αλβανός πρώτα έχασε τον έλεγχο και μετά παρέσυρε την Έμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης