Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στα μάτια των δικών του

Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στα μάτια των δικών του

Ένα μήνα μετά τον θάνατο του αγοριού, ένας κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε το τεράστιο ερπετό

crocodile
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι στην Κόστα Ρίκα, το οποίο δέχθηκε επίθεση από έναν τεράστιο κροκόδειλο ενώ έπαιζε στις όχθες ενός ποταμού, με τους δικούς του να παρακολουθούν έντρομοι τη φρικιαστική σκηνή χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να την αποτρέψουν.

Το περασμένο Σάββατο, σχεδόν ένα μήνα από τον θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν το στομάχι του ερπετού, βρήκαν μέσα τούφες μαλλιών και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκαν στο αγοράκι. Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής στην περιοχή για ψάρεμα στις 30 Οκτωβρίου, και παρόντες ήταν οι γονείς του μικρούλη, τα τέσσερα αδέλφια του και άλλοι συγγενείς.



Σύμφωνα με τη New York Post o μικρός Χούλιο Οτέρο Φερνάντεζ αποκεφαλίστηκε από το μεγάλο ερπετό, προτού εκείνο τον σύρει στα βάθη του ποταμού Ματίνα κοντά στην πόλη Λιμόν. Γύρω στις 14.00 το μεσημέρι το αγοράκι στεκόταν στο νερό, που του έφτανε μέχρι το γόνατο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο κροκόδειλος και του όρμηξε. «Τον άρπαξε στα δόντια του και τον αποκεφάλισε. Μετά τον παρέσυρε κάτω από το νερό», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Και οι δύο γονείς του παιδιού ήταν μπροστά όταν χάθηκε με τόσο τραγικό τρόπο. Ο πατέρας είπε ότι μία ώρα αργότερα ο κροκόδειλος επανεμφανίστηκε κρατώντας ακόμα στο στόμα του το σωματάκι του παιδιού.

Είπε μάλιστα ότι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο αρνήθηκαν να πυροβολήσουν το ζώο, λέγοντας ότι δεν είχαν εξουσιοδότηση να ανοίξουν πυρ. «Αισθάνθηκα εγκαταλελειμμένος από τις Αρχές. Ένιωσα ότι πιστεύουν ότι ένα ζώο έχει μεγαλύτερη αξία από έναν άνθρωπο», δήλωσε κατόπιν ο τραγικός πατέρας.

Κλείσιμο
Όπως επισημαίνεται από την αμερικανική εφημερίδα, η οικογένειας είχε μετακομίσει στην Κόστα Ρίκα από τη Νικαράγουα πριν από τέσσερα χρόνια για επαγγελματικούς λόγους. Οι γονείς τώρα σχεδιάζουν να πάρουν τα υπόλοιπα παιδιά τους και να γυρίσουν πίσω. «Δεν θα μείνω σε αυτή τη χώρα όπου αυτά τα ζώα προστατεύονται και τους επιτρέπεται να επιτίθενται σε περισσότερους ανθρώπους» είπε η μητέρα του Χούλιο.

Η ταυτότητα του κυνηγού που τελικά σκότωσε το ζώο και έπειτα τράπηκε σε φυγή (καθώς η πράξη του αυτή διώκεται ποινικά στην Κόστα Ρίκα) παραμένει άγνωστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανήσυχοι οι σεισμολόγοι με τον «χορό» των Ρίχτερ σε Αττική και Εύβοια

Πού και πότε θα χτυπήσει από σήμερα η κακοκαιρία Άριελ

Πρόωρος τελικός για Μέσι, Λεβαντόφσκι - Επέλαση Αγγλοσαξόνων και Ολλανδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης