Μετρό: Κλείνουν αύριο στις 16:30 τρεις σταθμοί

Μετρό: Κλείνουν αύριο στις 16:30 τρεις σταθμοί

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση, ενώ οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία

5725899
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων και της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» του μετρό θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση, ενώ οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία αργά το απόγευμα.

Σε ισχύ βρίσκονται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου. Μεταβολές και τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «49η Επέτειο Εορτασμού του Πολυτεχνείου», θα ισχύσουν έως και την Παρασκευή (18/11), στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ινδός food blogger στραγγάλισε την κοπέλα του, την τεμάχισε και την τάισε σε σκυλιά

Τρία «κύματα» κακοκαιρίας μέχρι και την Κυριακή - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Το Πεκίνο ζητά «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση» για τον πύραυλο στην Πολωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης