Μετά την κατακραυγή για τον ηλικιακό ρατσισμό, η καφετέρια της Νέας Σμύρνης κάνει «πάρτι» τρίτης ηλικίας!

Μετά την κατακραυγή για τον ηλικιακό ρατσισμό, η καφετέρια της Νέας Σμύρνης κάνει «πάρτι» τρίτης ηλικίας!

Η απόλυση του υπευθύνου και η δημόσια συγγνώμη δεν σταμάτησαν τις επικρίσεις - Ο ιδιοκτήτης φέρεται να επικοινώνησε με το Α' ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και ενημέρωσε ότι θα διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ

RUSTY-GRAIL
Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος με την καφετέρια της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για ηλικιακό ρατσισμό.

Ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος, μετά τη δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και την απόλυση του υπευθύνου, επιχειρεί τώρα να κάνει ρελάνς και να διοργανώσει στη καφετέρια πάρτι αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους!!!

Όπως έγινε γνωστό, από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Ο σάλος - που δεν λέει να κοπάσει - για την καφετέρια, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν ένας ηλικιωμένος θέλησε να πιει έναν καφέ. Δυστυχώς όμως δεν έγινε «δεκτός» καθώς όπως του είπαν... «δεν ταίριαζε με την πολιτική του μαγαζιού».

Η γνωστοποίηση του περιστατικού μέσα από τα social media προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σάλο με τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για πρωτοφανή ηλικιακό ρατσισμό και ντροπιαστικές ενέργειες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coadgceb9cgh)
Κλείσιμο


Ο Κωστής Πιερίδης ήταν μάρτυρας του περιστατικού και έκανε γνωστό ό,τι συνέβη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.




Η απάντηση της επιχείρησης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η επιχείρηση τοποθετήθηκε για το περιστατικό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, ζητώντας συγγνώμη και υποστηρίζοντας ότι πρόκειται σε λανθασμένο χειρισμό ενός υπαλλήλου!

Μάλιστα, τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που ευθύνεται για το συμβάν έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση.




Οργή των χρηστών

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών των social media, οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ότι αποποιείται των ευθυνών του, απολύοντας έναν εργαζόμενο που απλά είχε συγκεκριμένες οδηγίες.

«Σκέτος ρατσισμός αυτό που κάνατε», «καλό κλείσιμο», «αξιολύπητο», «ντράπηκε και η ντροπή, για το περιστατικό και τη στάση σας», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης