Συμπλοκή με ξύλο και... δαγκωματιές ακόμη και μέσα στη θάλασσα!

Συμπλοκή με ξύλο και... δαγκωματιές ακόμη και μέσα στη θάλασσα!

Οι ανταγωνιστές ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων τουριστών

violence
Δεν έχει προηγούμενο η συμπλοκή που ξέσπασε ανάμεσα σε ανταγωνιστές ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί που μεταφέρουν επισκέπτες στη νησίδα στο Παλαιό Τρίκερι στη Μαγνησία, όπου το άγριο ξύλο που περιλάμβανε ακόμη και... δαγκωματιές συνεχίστηκε και μέσα στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων τουριστών!

Όλα ξεκίνησαν ένας 24χρονος δέχθηκε επίθεση από τον 43χρονο ιδιοκτήτη άλλου θαλάσσιου ταξί, για επικίνδυνους ελιγμούς κατά την διαδρομή από τον Αλογόπορο προς το νησί. Αμέσως, ξέσπασε καυγάς στον οποίο ενεπλάκησαν ο 16χρονος αδελφός του 24χρονου και ένας φίλος του 43χρονου, που αντάλλαξαν κλωτσιές και γροθιές, ενώ οι έκπληκτοι τουρίστες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν!

Όμως, ο 43χρονος και ο 16χρονος αδελφός του οδηγού του πρώτου σκάφους, κατέληξαν να χτυπιούνται μέσα στη θάλασσα όπου μάλιστα ο άνδρας... δάγκωσε στο αυτί τον ανήλικο, επειδή χτύπησε το σκάφος του κατά τη διάρκεια του καυγά! Εκείνη τη στιγμή, έφτασε στο σημείο ο 51χρονος πατέρας του 16χρονου, ο οποίος άρπαξε τον 43χρονο και προσπάθησε να τον πνίξει!

Ευτυχώς, επενέβησαν λιμενικοί και όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο, εκτός από τον 16χρονο που διακομίστηκε σε νοσοκομείο λόγω του τραύματος στο αυτί του. Μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν μεταξύ τους, οι δύο ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί, ο ενήλικος γιος του ενός και ο 34χρονος φίλος του δεύτερου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους απήγγειλε κατηγορίες και τους όρισε ρητή δικάσιμο.




Ειδήσεις σήμερα:

Στο βρετανικό κοινοβούλιο σήμερα η σορός της Ελισάβετ για λαϊκό προσκύνημα με αυστηρούς κανόνες

H Ουκρανία «γυρίζει το παιχνίδι» του πολέμου - Μπορεί να γίνει το «ρωσικό Βιετνάμ»;

Ανεβαίνει από σήμερα η θερμοκρασία - Έρχεται «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης