Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 23χρονος που έπεσε από ταράτσα
Ο 23χρονος, υπήκοος Πακιστάν, χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή – Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗνοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος που έπεσε από ταράτσα 3,5 μέτρων το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τοcretapost.gr, ο 23χρονος, υπήκοος Πακιστάν, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο αφού φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ.
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν την κατάσταση της υγείας του ως ιδιαίτερα κρίσιμη.
Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Στο σημείο βρέθηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒπου παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί κρίθηκε ως κατεπείγουσα – λόγω της κατάστασης της υγείας του – η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»