Δεν εξελίχθηκαν και τόσο... ομαλά τα πράγματα σε συναυλία του Σταμάτη Γονίδη το βράδυ της Παρασκευής στο Λιανοκλάδι.
Και αυτό διότι, ενώ ο κόσμος διασκέδαζε με τις επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή, σύμφωνα με το LamiaReport, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μια αρκετά μεγάλη παρέα Ρομά φέρεται να προσπάθησε να εισέλθει χωρίς εισιτήριο στον χώρο της εκδήλωσης.
Όταν οι διοργανωτές τους το απαγόρευσαν, «άναψαν» τα αίματα και ακολούθησε συμπλοκή, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.
Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο το επεισόδιο είχε λήξει, ενώ οι Ρομά ανέφεραν ότι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν επηρέασε την εκδήλωση, καθώς η συμπλοκή φέρεται να σημειώθηκε εκτός του χώρου, όπου διασκέδαζε ο υπόλοιπος κόσμος.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.