Διπλή φυτεία με 71 χασισόδεντρα εντοπίστηκε στην Πρέβεζα

Διπλή φυτεία με 71 χασισόδεντρα εντοπίστηκε στην Πρέβεζα

Οι δυο χασισοφυτείες εντοπ'ιστηκαν σε σπίτι και σε κτήμα στην Πρέβεζα

Prebeza-xasisofyteia
«Δίπορτο» το είχε ένας Έλληνας που είχε στήσει δυο χασισοφυτείες στο σπίτι και στο κτήμα του σε περιοχή της Πρέβεζας, αλλά οι πληροφορίες για την δραστηριότητά του έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που του φόρεσαν «βραχιόλια».

Στην διπλή χασισοφυτεία βρέθηκαν 71 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 4,50 μέτρων, 930 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μαζί με αυτά κατασχέθηκαν καλλιεργητικός εξοπλισμός, μια ζυγαριά ακριβείας, 1.400 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια και ένα Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσε ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας και για καλλιέργεια και ναρκωτικών κατοχή και παράνομη οπλοκατοχή.

Prebeza-xasisofyteia-_1_



Λίγα τα ναρκωτικά, αλλά πολλά τα χρήματα

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έρευνα στην κατοικία ενός αλλοδαπού στην Σκιάθο, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16,9 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όμως, κατασχέθηκαν και 1.175 ευρώ από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται το MyPhoto.gov.gr και ο ψηφιακός ταχογράφος

Καιρός: «Επιμένουν» οι υψηλές θερμοκρασίες, μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

ουλάχιστον 18 άμαχοι νεκροί σε 48 ώρες στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης