Η πορεία ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00 στην Καμάρα και οι δρόμοι δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, περίπου 200 άτομα εξέφρασαν, όπως λένε, την αλληλεγγύη τους στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.
«Ο Γιάννης συνεχίζει να βρίσκεται φυλακισμένος παρόλο που έχει εκτίσει την απαιτούμενη ποινή για την υφ' όρων αποφυλάκιση αλλά και την πειθαρχική ποινή όπως και την ποινή κράτησης (που δεν συγχωνεύεται) για το πειθαρχικό παράπτωμα της απόδρασης, ενώ από τη Δευτέρα 23 Μαΐου βρίσκεται σε απεργία πείνας ενάντια στην εκδικητική μεταχείρισή του, διεκδικώντας την ελευθερία του, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του», ανέφεραν σε σχετικό τους κάλεσμα.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι τα άτομα αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας από όπου ξεκίνησαν την πορεία, ενώ η Τροχαία ήταν επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Επιπλέον, αστυνομικοί των ΜΑΤ «συνόδευαν» την πορεία.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.