Ρόδος: Στραγγαλίστηκε ο 75χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ρόδος: Στραγγαλίστηκε ο 75χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο  - Τα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος

ροδος
Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο ο θάνατος του 75χρονου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης, στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο που ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 75χρονος βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια ενώ στο λαιμό είχε θηλιά.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος σύμφωνα με τα ευρήματα έχει καταλήξει την αιτία θανάτου που είναι ο στραγγαλισμός του 75χρονου. Χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηροποιούνταν ο 75χρονος. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ, λέει Βρετανός αναλυτής

Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών για Μάνδρα - Ελαφρυντικά ζήτησαν όσοι κρίθηκαν ένοχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης