Αυτοκτονία 14χρονου - Αποκαλυπτική μαρτυρία φίλου του Μάκη: «Φοβόταν με είχε ρωτήσει ''αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;''»

Αυτοκτονία 14χρονου - Αποκαλυπτική μαρτυρία φίλου του Μάκη: «Φοβόταν με είχε ρωτήσει ''αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;''»

Μαρτυρίες για απίστευτο bullying στον άτυχο Μάκη - Μαχαίρια είχε μαζέψει από μαθητές ο διευθυντής του σχολείου, αποκαλύπτει συμμαθητής του Μάκη - Ερευνωνται ακόμη τα αίτια της αυτοκτονίας του 14χρονου  - Ο μαθητής ήταν ένα ήσυχο παιδί που βίωνε σιωπηλά όσα συνέβαιναν στο σχολείο 

Makis-14xronos-Sxoleio
Ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του 14χρονου Μάκη, που έβαλε ξαφνικά τέλος στη ζωή του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι τώρα, τα αίτια του θανάτου του εφήβου, που ξημερώματα Σάββατου βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του από τη μητέρα του.

Οι Αρχές ερευνούν αν ο 14χρονος ήταν θύμα άγριου bullying, όπως κατήγγειλαν οι συμμαθητές του. Σοκάρει, την ίδια στιγμή, η μαρτυρία συμμαθητή του 14χρονου στο Mega για τον εφιάλτη που περνούσε ο 14χρονος.


«Φοβόταν…ήταν πολύ κλειστό παιδί είναι η αλήθεια, δεν έλεγε σε κανέναν τίποτα προσωπικό. Τις τελευταίες ημέρες ήταν στεναχωρημένος, είχε κάνει στον κολλητό του μια ερώτηση πριν κάτι μέρες, αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;», δήλωσε φίλος και συμμαθητής του 14χρονου.

«Τον έβριζαν. Κάθε μέρα, γελούσαν, τον χτυπούσαν, κάθε μέρα… κάθε μέρα χωρίς λόγο. Ανελέητο bullying. Δεν θέλω να συμβεί άλλο τέτοιο. Είμαι μάνα. Ειλικρινά σας μιλάω είμαστε διαλυμένοι. Από την άλλη φοβάμαι…», δήλωσε η μητέρα του συμμαθητή του 14χρονου.

Κλείσιμο
Ο 14χρονος αν και αθλητής πάλης, με διακρίσεις σε αγώνες, ήταν ένα ήσυχο παιδί που βίωνε σιωπηλά όσα συνέβαιναν στο σχολείο.

Οι απειλές και τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές 

Οι συμμορίες ανήλικων μαθητών στο σχολείο του 14χρονου δρουν ανεξέλεγκτά, ενώ καθημερινά σημειώνονται περιστατικά άγριων συμπλοκών με ορισμένους μάλιστα να κουβαλούν και αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα απειλώντας άλλους μαθητές.

«Ο διευθυντής του σχολείου έχει μαζέψει από μερικά παιδιά κάποιες πεταλούδες, κάποια μαχαίρια, δεν ξέρω ποια παιδιά τα έχουν, ποια παιδιά τα κρατάνε. Υπάρχουν και άλλα παιδιά στο σχολείο που έχουν», δήλωσε συμμαθητής του 14χρονου.

Όπως λένε γονείς μαθητών, η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, με τους ίδιους να φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών και τους καθηγητές να μην αντιδρούν στα περιστατικά βίας.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι ο 14χρονος να συμμετείχε σε επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση, που θέλει τους νέους να φτάνουν στο όριο λιποθυμίας μέσω ασφυξίας και να το καταγράφουν σε βίντεο. Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε δίπλα στη σορό του και ενδέχεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές…

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκε στη Μασαχουσέτη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ

Την ημέρα του γάμου του με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ αστειευόταν ότι πλέον μπορεί να την χτυπάει ελεύθερα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή, πού θα έχουμε βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης